Όσον αφορά την διαρροή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου.

0
306

Όσον αφορά την διαρροή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου.

Όσον αφορά μια αναφορά άρθρου σας σε διαρροή φυσικού αερίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου, νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ για αυτή την παρανόηση. Λόγω προσωπικής μου παράλειψης ο Σύλλογός μας έστειλε στους γονείς – μέλη του, επιστολή που αναφερόταν σε διαρροή χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι αερίου ή νερού από τα καλοριφέρ.
Δεν υφίσταται διαρροή στο φυσικό αέριο. Θα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο κάτι τέτοιο άλλωστε.
Υφίσταται όμως διαρροή στο νερό, κάτι που γνωρίζει ο Δήμος από αιτήματα του σχολείου και δικά μας, γεγονός που κάνει προβληματική τη θέρμανση, ακόμα και τώρα που έγινε η επανασύνδεση του φυσικού αερίου.
Θύμιος Δημητρόπουλος
Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.