Όλγα Κεφαλογιάννη: Για την κακοκαιρία

0
254
Ακολουθήστε μας στα social media

📌Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη Giorgos Patoulis ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται σε #επιφυλακή για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων χιονόπτωσης και παγετού της επικείμενης κακοκαιρίας #Μήδεια
👉Στο #Βόρειο_Τομέα πραγματοποιήσαμε έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για τον μέγιστο δυνατό συντονισμό των ενεργειών μας σε συνεργασία με τους Δήμους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας ενώ για το ίδιο θέμα παρακολούθησα και το έκτακτο Σ.Τ.Ο του Δήμου Πεντέλης.
✅Είναι σαφές ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής θα βρίσκονται επί ποδός, διευκολύνοντας τις τοπικές αρχές και τους πολίτες. Ήδη τα εκχιονιστικά είναι έτοιμα, οι εργολάβοι βρίσκονται σε επιφυλακή με τα μηχανήματά τους και υπάρχει επάρκεια αλατιού.
✅Είμαστε σε συνεννόηση με τους Δήμους να έχουν ανοιχτούς τους διαθέσιμους θερμαινόμενους χώρους για τους άστεγους συμπολίτες μας, τηρώντας πάντα τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες.
‼️Είμαστε ήδη περιορισμένοι λόγω του lockdown, παρόλα αυτά εφιστώ την προσοχή των πολιτών στις όποιες μετακινήσεις τους τις επόμενες μέρες!
🔹Καλή δύναμη σε όλους,