Χωρίς ρεύμα: Αυτές είναι οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα σήμερα

0
475
Διακοπή ρεύματος Αγία Παρασκευή: Σήμερα θα έχουμε διακοπή
Διακοπή ρεύματος Αγία Παρασκευή: Σήμερα θα έχουμε διακοπή

Χωρίς ρεύμα: Αυτές είναι οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα σήμερα

Χωρίς ρεύμα: Αυτές είναι οι περιοχές που την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 δεν θα έχουν ρεύμα από νωρίς το πρωί από της 8 η ώρα έως της 14.00. Συγκεκριμένα η Ν. Φιλαδέλφεια θα παραμείνει χωρίς ρεύμα από της 8 έως της 10 και ο δήμος Αμαρουσίου από της 8 έως της 14.00 Υπομονή και κατανόηση. Δείτε αναλυτικά τα σημεία που θα κοπεί το ρεύμα και τους δρόμους.

11/3/2020 8:00:00 πμ 11/3/2020 10:00:00 πμ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ. 114 Εξυπηρέτηση τρίτων
11/3/2020 8:00:00 πμ 11/3/2020 2:00:00 μμ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Π.Π.ΓΕΡΜΑΝΟΥ. 115 Κατασκευές
Διακοπή ρεύματος Αγία Παρασκευή: Σήμερα θα έχουμε διακοπή
Διακοπή ρεύματος Αγία Παρασκευή: Σήμερα θα έχουμε διακοπήρεύμα
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.