Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ίδρυμα Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

0
99
διαφήμιση

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ίδρυμα Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός” η μεγάλη μουσική εκδήλωση “Φωνές Χριστουγέννων“ που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής προς τιμήν του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ.

Στη Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση που έγινε ενώπιον 600 και πλέον θεατών συμμετείχαν η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, η Παιδική-Νεανική Χορωδία “Αριέττα“ και η ορχήστρα “Mobile” με τη Μουσική Διεύθυνση του εκλεκτού μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη. Ακούσαμε υπέροχα ελληνικά και ξένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Με την υπέροχη αυτή εκδήλωση, όπως τόνισε απευθυνόμενος στους θεατές ο Μοναδικός Χάρης Ρώμας, η Περιφέρεια Αττικής θέλησε να τιμήσει το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, που αγωνίζεται καθημερινά 96 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό.

Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη που ενέκρινε την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής, μετά από πρόταση του αγαπημένου μας ηθοποιού, σεναριογράφου, σκηνοθέτη και Τομεάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας κ. Χάρη Ρώμα, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την ευαισθησία του για το έργο που επιτελείται στο Σύνδεσμο.

Ευχαριστώ θερμά για την εντυπωσιακή παρουσία όλους τους παρευρεθέντες – Kώστας Τίγκας