Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης

0
514
Ακολουθήστε μας στα social media

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης. Κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία απομακρύνθηκαν περισσότερα από 90 οχήματα, ενώ τους και τους τελευταίους μήνες έχουν απομακρυνθεί 12 οχήματα. Ο Δήμος συνεχίζει τον εξωραϊσμό των γειτονιών και την εξυπηρέτηση των δημοτών, απομακρύνοντας τα εγκαταλελειμμένα οχήματα από τους δρόμους των δύο δημοτικών ενοτήτων. Τα οχήματα που απομακρύνονται οδηγούνται προς ανακύκλωση βάση του Π.Δ.116/2004.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να απομακρύνουμε εγκαταλελειμμένα οχήματα, τα οποία καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και επιπλέον αποτελούν εστίες μόλυνσης για τις γειτονιές μας. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας φροντίζουν, με τα απαραίτητα μέσα, να παραδίδουν τους δρόμους ελεύθερους για τους πεζούς και τα  οχήματα, ενώ ενισχύουμε την ανακύκλωση».

Οι δημότες που εντοπίζουν εγκαταλελειμμένο όχημα παρακαλούνται να ενημερώνουν το Γραφείο Δημότη στο τηλέφωνο 2106145130,  αυτοπροσώπως στο Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης, Διεύθυνση Περιβάλλοντος (Αγίας Βαρβάρας 25) ή ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Citify – Smart City Λυκόβρυσης- Πεύκης.