Χρήστος Πετράκης: Ενημέρωση για την θέρμανση στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

0
583

Χρήστος Πετράκης: Ενημέρωση για την θέρμανση στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Χρήστος Πετράκης: Ως Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, λόγω διακοπής του φυσικού αερίου.

Παρά το γεγονός ότι η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή κατέβαλε προς την «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.», το ποσό των 10.000 ευρώ, την 21/11/2019, βάσει της σχετικής συμφωνίας με την ως άνω εταιρία και παρά τη διαβεβαίωση που μας δόθηκε για την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου, λόγω κακής συνεννόησης της «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΕ» με την «ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ», που λειτουργεί το δίκτυο του φυσικού αερίου, διακόπηκε η σύνδεση του δικτύου.

Ήδη έχω επικοινωνήσει και με τις δυο αρμόδιες εταιρίες και αναμένουμε πολύ σύντομα την επανασύνδεση των παροχών.

Έχοντας απόλυτη συναίσθηση του προβλήματος που δημιουργήθηκε και των συνθηκών που προκύπτουν από τη θέση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ζητώ συγνώμη από τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς.

 

Χρήστος Πετράκης

Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.