Συνεργασία του Γιάννη Δρε με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα

0
441

Συνεργασία του Γιάννη Δρε με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα

Άλλη μια δυναμική συνεργασία ξεκινάει για την παράταξη “ Για την Πόλη που μας Αξίζει ” του Κώστα Τίγκα. Ο δυναμικός Γιάννης Δρες θα δώσει την δική του μάχη στις εκλογές της τοπική αυτοδιοίκηση σαν νέο άτομο που είναι με νέες ιδέες και νέες προτάσεις για τον δήμο Παπάγου – Χολαργού. Ο τόπος μας χρειάζεται νέα άτομα και νέες ιδέες για το καλύτερο όλων μας…

Καλή επιτυχία Γιάννη Δρε 

Δείτε την ανακοίνωση της συνεργασίας 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Γιάννη Δρε με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα “ Για την Πόλη που μας Αξίζει ”, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεση τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Γιάννης Δρες με την πολύτιμη προσφορά του στη δασοπροστασία, αλλά και τις εξαιρετικές γνώσεις του σε ζητήματα προγραμμάτων υπολογιστών, θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.

Με το Γιάννη Δρε, που στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με άλλη παράταξη και που τον γνωρίζω προσωπικά,  είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η επαγγελματική του ευσυνειδησία  αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά.

 

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

                                                         Κώστας Τίγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here