Φιλοθέη-Ψυχικό: Κούλουμα με τον Διονύση Σαββόπουλο ακυρώνετε

0
726
Ακολουθήστε μας στα social media

Φιλοθέη-Ψυχικό: Κούλουμα με τον Διονύση Σαββόπουλο ακυρώνετε !

Φιλοθέη-Ψυχικό:Την Καθαρά Δευτέρα 02 Μαρτίου, γιορτάζουμε τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης στη Φιλοθέη από τις 12:00, με τον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο!  

Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε με τα αξέχαστα τραγούδια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργού Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, ακυρώνονται για προληπτικούς λόγους όλες οι εκδηλώσεις, που έχουν προγραμματιστεί στο Δήμο μας έως και την Καθαρά Δευτέρα 02/03/2020.

Οι Δημότες μας για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Δημάρχου, στο τηλέφωνο 213-2014705 και στο γραφείο της Αντιδημάρχου Θεμάτων Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Παιδείας κας. Αλίκης Γκιζελή, στο τηλέφωνο 213-2014625.

Παρακαλούμε όπως, οι Δημότες μας τηρούν όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και προφύλαξης βάσει του Υπουργείου Υγείας.

Δημήτρης Γαλάνης
Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.