Παπάγος-Χολαργός: Εθελοντική Αιμοδοσία «Είμαι Εδώ για Σένα»

0
348
Παπάγος-Χολαργός Εθελοντική Αιμοδοσία «Είμαι Εδώ για Σένα»
Παπάγος-Χολαργός Εθελοντική Αιμοδοσία «Είμαι Εδώ για Σένα»

Παπάγος-Χολαργός Εθελοντική Αιμοδοσία «Είμαι Εδώ για Σένα»

Παπάγος-Χολαργός: Το Τμήμα Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς οργανώνουν την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος του Δήμου μας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

Παπάγος-Χολαργός Εθελοντική Αιμοδοσία «Είμαι Εδώ για Σένα»
Παπάγος-Χολαργός Εθελοντική Αιμοδοσία «Είμαι Εδώ για Σένα»

Παράλληλα με την αιμοδοσία, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού αναλαμβάνει και επιπλέον δράσεις για την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση των μαθητών.

Συγκεκριμένα σε δύο τάξεις Δημοτικών Σχολείων που θα επιλεγούν, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από γιατρό του Γενικού Νοσοκομείο Αθηνών Γιώργος Γεννηματάς, ενώ οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά όλη τη διαδικασία της αιμοδοσίας.  Παράλληλα, το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου θα συγκεντρώσει φάρμακα για τον χειμώνα (όπως αντιπυρετικά, παυσίπονα και αντιβηχικά) με σκοπό την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων μας.

Μετά το πέρας της Αιμοδοσίας ο κάθε Εθελοντής Αιμοδότης θα λάβει ένα αναμνηστικό δώρο.

Η προσφορά όλων μας είναι σημαντική, δεδομένου ότι η ζήτηση αίματος είναι επιτακτική και συνεχής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.