Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση πινακίδων οδοσήμανσης στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης

0
165

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση πινακίδων οδοσήμανσης στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης

Αντικατάσταση πινακίδων: Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση πινακίδων οδοσήμανσης στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης. Το έργο είχε προϋπολογισμό 65.000€ και χρηματοδοτήθηκε από πόρους του Δήμου. Κάλυψε το σύνολο πινακίδων της Πεύκης, ενώ θα ακολουθήσει αντίστοιχο έργο στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης.

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση πινακίδων οδοσήμανσης στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης
Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση πινακίδων οδοσήμανσης στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ολοκληρώσαμε την αντικατάσταση των φθαρμένων πινακίδων οδοσήμανσης με νέες, κάτι που ήταν και αίτημα πολλών συμπολιτών μας τα τελευταία χρόνια. Η καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου μας επιτρέπει πλέον με ίδιους πόρους να τοποθετήσουμε νέες και καλαίσθητες πινακίδες, με στόχο την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο αλλά και την αισθητική αναβάθμιση της πόλης. Συνεχίζουμε με μικρά και μεγάλα έργα να αλλάξουμε μέσα στα επόμενα χρόνια την εικόνα και στις δύο δημοτικές μας ενότητες».

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.