Διακοπές ηλεκτροδότησης: Σε Πεύκη, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή 23/7

0
494
Ακολουθήστε μας στα social media

Διακοπές ηλεκτροδότησης: Σε Πεύκη, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή 23/7

Διακοπές ηλεκτροδότησης:Διακοπές ηλεκτροδότησης προγραμματίζονται για αύριο Πέμπτη 23/7 στους Δήμους Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής.
Ειδικότερα, όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, οι αυριανές διακοπές ρεύματος θα έχουν ως εξής:
Στη διακοπή που θα αφορά περιοχή της Πεύκης και του Αμαρουσίου χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι κάτοικοι των οδών Πλουτάρχου, Αισώπου, Ρόδου, Ανταίου, Βαλτετσίου, Πλαστήρα, Βουλγαροκτόνου, Δημοκρατίας, Δαβάκη, Λαμπράκη, Πλάτωνος, Πατρ. Ιωακείμ, Κανάρη, Μπότσαρη, Π. Μελά, Χαϊμαντά και Αγ. Νικολάου από τις 10:00 έως τις 14:00.
Diakopes ilektrodotisis: Se Peyki, Maroysi, Xalandri, Agia Paraskevi 23/7
Diakopes ilektrodotisis: Se Peyki, Maroysi, Xalandri, Agia Paraskevi 23/7
Στον Δήμο Χαλανδρίου χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι κάτοικοι των οδών Γενναδίου, Κνωσσού, Κρήτης, Μεθώνης, Σοφ. Βενιζέλου, Ιλιάδος, Αιτωλίας, Ακαρνανίας, Ευρυτανίας, Ικαρίας, Κυδωνίας, Νίκης και Χαλκίδος από τις 8:00 έως τις 14:00.
Στον Δήμο Αγίας Παρασκευής η διακοπή θα αφορά τις οδούς Αγίου Ιωάννου, Μαβίλη και Τερζοπούλου, ενώ θα διαρκέσει από τις 8:00 έως τις 14:00.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com