Οθόνη «ρολό» για laptop και PC από την Samsung (βίντεο)

Η εταιρεία παορυσίασε μια επαναστατική... τυλιχτή οθόνη.

0
389
Ακολουθήστε μας στα social media

Τα τελευταία χρόνια κορυφαίες εταιρείες της βιομηχανίας της τεχνολογίας αλλά και ερευνητικές ομάδες σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να δημιουργήσουν επαναστατικής τεχνολογίας, εργονομίας και αισθητικής οθόνες για κάθε είδους ηλεκτρονικές συσκευές κυρίως για τα κινητά τηλέφωνα, τους φορητούς αλλά και οικιακούς υπολογιστές.

Η τελευταία σχετική πρόταση έρχεται από την Samsung. Ο νοτιοκορεατικός γίγαντας καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων παρουσίασε την Rollable Flex μια εύκαμπτη οθόνη OLED η οποία ξετυλίγεται κυλιδρινδρικά και μπορεί να επεκταθεί περισσότερο από πέντε φορές από το αρχικό της μέγεθος. Η οθόνη μπορεί να… εμφυτεύεται σε φορητούς υπολογιστές αλλά και οικιακούς και να φτάνει σε έκταση τις δέκα ίντσες

Με αυτή την τεχνολογία η Samsung υποστηρίζει ότι μπορεί κάποιος να αποκτήσει ένα εύκολα μεταφερόμενο φορητό ή οικιακό υπολογιστή διατηρώντας μια μεγάλη οθόνη για να μπορεί να κάνει με άνεση την εργασία ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί με το μηχάνημα του. Η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης αλλά και το κόστος της.

Naftemporiki.gr