Νέα Ιωνία: Διενέργεια προληπτικών τεστ στην αντρική και εφηβική ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε Ελευθερούπολης

0
872
Ακολουθήστε μας στα social media

Νέα Ιωνία: Διενέργεια προληπτικών τεστ στην αντρική και εφηβική ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε Ελευθερούπολης

Στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας, μαζί με τα κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ κατά τη διενέργεια προληπτικών τεστ για Covid19 στην αντρική και την εφηβική ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε Ελευθερούπολης.
🔹Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε δράσεις και ενέργειες με στόχο την προάσπιση της υγείας των πολιτών σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης

Giorgos Patoulis

από την αρχή της υγειονομικής κρίσης έχει θέσει προτεραιότητα τη θωράκιση της Αττικής, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη.

🔹Ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας στις ευπαθείς ομάδες, στα παιδιά αλλά και στους αθλητικούς συλλόγους σε μια περίοδο όπου ξεκινά η αγωνιστική τους δράση και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από όλους.
👉Στο περιθώριο της δράσης μαζί με τον Πρόεδρο του ΑΕ Ελευθερούπολης, Γιάννη Χούσο, εκπροσώπους του ΑΟ Νέας Ιωνίας, τη σύμβουλο του Περιφερειάρχη σε θέματα αθλητισμού, Χριστίνα Γαλανοπούλου και την αναπληρώτρια υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ Β4, Κατερίνα Σκιντζού είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις περί αθλητικών δραστηριοτήτων, εγκαταστάσεων αλλά και ενεργειών που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, στη σωματική υγεία και την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών μας.