Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας AirPods 2020, τιμή & χαρακτηριστικά

0
439
Ακολουθήστε μας στα social media

Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας AirPods 2020, τιμή & χαρακτηριστικά

 

Στις αρχές του 2019 υπήρχε μόνο ένα μοντέλο AirPods αλλά τώρα υπάρχουν τρία: τα AirPods, AirPods με ασύρματη φόρτιση και τα AirPods Pro.

Η Apple θα επεκτείνει περαιτέρω τη γκάμα της το 2020 με την άφιξη των ακουστικών ‘over ear’, τα οποία θα λέγονται StudioPods, και AirPods Lite.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Φαίνεται ότι η Apple έχει προγραμματίσει πολλά νέα μοντέλα για το 2020.

Τα StudioPods θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2020. Αυτά θα κοστίζουν περίπου $399 – λίγο περισσότερο από τα AirPods Pro.

Υπάρχουν επίσης φήμες ότι η Apple θα μεταθέσει την κυκλοφορία των AirPods Pro Lite μέσα στο 2020. Αναμένουμε αυτά να εμφανιστούν το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2020.

Όσο για την υπόλοιπη σειρά AirPods, θεωρούμε ότι θα δούμε πτώση της τιμής των ασύρματων AirPods και τα στάνταρ AirPods θα καταργηθούν, γιατί τα AirPods Pro Lite θα ανεβάσουν τις πωλήσεις. Περισσότερα για αυτή τη θεωρία παρακάτω.

Είναι πιθανό ότι η τρίτη έκδοση των στάνταρντ AirPods θα εμφανιστεί το 2020, αλλά αυτό φαίνεται απίθανο να συμβεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ειδικά μετά από τον ενθουσιασμό γύρω από τα μοντέλα Pro. 

Εδώ είναι το πρόγραμμα κυκλοφορίας των AirPods έως τώρα:

  • Δεκέμβριος 2016: AirPods (2016)
  • Μάρτιος 2019: AirPods (στις αρχές του 2019, γνωστά και ως «AirPods 2»)
  • Οκτώβριος 2019: AirPods Pro

Είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα από αυτό το πρόγραμμα κυκλοφορίας. Το μέγεθος του δείγματος είναι πολύ μικρό για να ξεκινήσει μια νέα τάση – αλλά σίγουρα αναμένουμε από την Apple να διατηρήσει τα AirPods και AirPods Pro ως δύο ξεχωριστές γραμμές.

Τιμή

Η τιμή των AirPods ήταν λίγο αμφισβητούμενη, αν και (όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα της Apple), μπορεί να μην ήταν απολύτως δίκαιη. Τα στάνταρντ AirPods είναι σε λογική τιμή και ενώ τα μοντέλα Pro είναι αρκετά ακριβά, είναι πολύ καλής ποιότητας για να δικαιολογήσουν αυτό το ποσό.

Παρ ‘όλα αυτά, η Apple γνωρίζει ότι μια τιμή που προσεγγίζει τα $300 για τα Pro δεύτερης γενιάς και οτιδήποτε πάνω από 200 δολάρια για την επόμενη έκδοση των AirPods, είναι πιθανό να προκαλέσει μια μεγάλη αντίδραση.

Ακολουθούν οι τιμές από το Δεκέμβριο του 2019:

Αναμένουμε ότι η Apple θα έχει ίδιου επιπέδου τιμές για την επόμενη γενιά AirPods, αλλά θεωρούμε ότι η γραμμή μπορεί να αλλάξει λόγω της διακοπής της λειτουργίας entry-level και αντικατάστασης αυτής με την ασύρματη λειτουργία, η οποία θα είναι πιο οικονομική.

Προβλέπουμε κάτι τέτοιο:

  • StudioPods –  $399.
  • AirPods Pro Lite – $199.
  • Wireless AirPods – $159.

Σχεδιασμός

Το ερώτημα εδώ είναι κατά πόσον η Apple θα κάνει την ανατροπή και θα αλλάξει σημαντικά το σχεδιασμό των AirPods. Η αίσθηση μας είναι ότι δεν θα γίνει αυτό. Έχουμε ήδη μια βελτιωμένη σχεδίαση για τα AirPods Pro, αλλά η Apple δεν θα θέλει να αφαιρέσει την ιδιαιτερότητα αυτή, που κάνει τις ακριβότερες συσκευές να αξίζουν τα επιπλέον χρήματα σε σύγκριση με την στάνταρντ συσκευή.

Επομένως, είναι πιθανότερο να δούμε μικρές διαφορές στο στάνταρντ μοντέλο. Το 2019 υπήρχαν φήμες ότι η Apple θα ξεκινήσει ένα μαύρο ζευγάρι AirPods, οπότε είναι πιθανό να δούμε μια νέα επιλογή χρώματος. 

Όσο για τα AirPods Pro, είναι απίθανο ότι αυτά θα έχουν σημαντικές αλλαγές. Είμαστε μεγάλοι οπαδοί αυτού του σχεδίου, αν και έχουμε κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με την θήκη φόρτισης: είναι πιο δύσκολο να βγάλουμε έξω τα Pods, από ό, τι συμβαίνει με τα προηγούμενα μοντέλα. Ίσως η Apple θα μπορούσε να ξανασχεδιάσει τη θήκη, αντί τα ακουστικά.

Νέα χαρακτηριστικά

Στάνταρντ AirPods

Τα Pros ήταν διαθέσιμα από τον Οκτώβριο του 2019. Η λειτουργία ενεργού ελέγχου θορύβου (Active Noise Cancellation), για παράδειγμα, είναι ουσιαστικά το χαρακτηριστικό που διακρίνει τα Pros και η πιθανότητα εμφάνισής της στα στάνταρντ AirPods είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Η βελτιωμένη αντοχή στο νερό, ωστόσο, θα μπορούσε να είναι έτοιμη για το κοινό. Τα Pros χαρακτηρίζονται ως IPX4, τα οποία η Apple θεωρεί ως “ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα, αλλά δεν είναι αδιάβροχα ή ανθεκτικά στον ιδρώτα”. Τα AirPods δεν θεωρούνται ότι είναι ανθεκτικά στο νερό. Αυτό θα θέλαμε να αλλάξει μέσα στο 2020.

AirPods Pro

Τί νέα χαρακτηριστικά θα μπορούσε να εξετάσει η Apple για τους επαγγελματίες;

Λοιπόν, ενώ εξακολουθούμε να συζητάμε σχετικά με την ανθεκτικότητα στο νερό, αυτή η βαθμολογία IPX4 αφήνει αρκετό περιθώριο βελτίωσης.

Παρόλο που οι αισθητήρες του οπτικού καρδιακού ρυθμού μας έμοιαζαν περιττοί και άβολοι, κάποιοι χρήστες που αθλούνται δεν μπορούν χωρίς αυτούς.

Αυτά τα δύο λοιπόν θα θέλαμε να δούμε, ως ένα μελλοντικό πλάνο, αλλά όχι πέρα ​​από τις δυνατότητες της Apple.

 

HitechDoctor είναι μια ευρέως αναγνωρισμένη εταιρεία επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών με πλήρως εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε μας φέρουν πρώτους σε αξιοπιστία και φερεγγυότητα. Ο χώρος μας είναι φιλικός και προσιτός αφού βρίσκεται στο κέντρο του Μοσχάτου 200 μέτρα από τον Ηλεκτρικό Σταθμό.

Με ένα τηλεφώνημά σας οι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε, για την επιδιόρθωση της βλάβης της συσκευής σας πραγματοποιώντας πλήρη διαγνωστικό έλεγχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης έχετε τη δυνατότητα καλώντας στη Γενική Ταχυδρομική να αποστείλετε τη συσκευή σας από το σπίτι.

Το κατάστημά μας άνοιξε στο Μοσχάτο το 2004 και δραστηριοποιούμαστε σε επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών.

Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση της βλάβης της συσκευής σας πραγματοποιώντας πλήρη διαγνωστικό έλεγχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φυσικά επισκευάζουμε οθόνες Apple iPhone 5, iPhone 5C, το iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s και το iPhone 6s Plus, iOS 8, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X.