Μιχάλης Τράκας: Ξεκίνησε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στον δήμο Παπάγου -Χολαργού

0
666
Ακολουθήστε μας στα social media

Μιχάλης Τράκας: Ξεκίνησε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στον δήμο Παπάγου -Χολαργού

Μιχάλης Τράκας: Και ναι είναι γεγονός η εποχή που περιμένουν μικρή και μεγάλη ολοένα και πλησιάζει στον δήμο Παπάγου – Χολαργού. Για ακόμα μια φορά ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Τράκα, πρωτοτυπούν και φοράνε τα καλά του δήμου νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.

Είναι μια δύσκολη περίοδος η οποία διανύουμε και μικροί και μεγάλη έχουμε ανάγκη να βγαίνουμε βόλτα και η πόλη μας να είναι στολισμένη και να μας δίνει ένα πνεύμα αισιοδοξίας χαράς και ευτυχίας όταν θα βγούμε έξω για την βόλτα μας το περπάτημα μας.

Ο στολισμός ξεκίνησε από την πλατεία Κωστή Παλαμά όπου έγινε νωρίς το πρωί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τα άτομα που κάνουν την τοποθέτηση των στολιδιών θα πάρει σειρά στον στολισμό η πλατεία Κύπρου.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ξεκίνησε η τοποθέτηση δεν θα ανάψουν ακόμα τα λαμπάκια θα γίνει σε λίγες ημέρες όπου θα σας ενημερώσουμε με νέα μας ανάρτηση.

Συγχαρητήρια στον κ. Αποστολόπουλο και στον κ. Τράκα για την αμεσότητα καθώς και την καλή διάθεση που θα μας δώσουν σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com