Μια σύντομη έρευνα για τις νέες εφαρμογές που σαρώνουν την αγορά παγκοσμίως.

0
548
Ακολουθήστε μας στα social media

Μια σύντομη έρευνα για τις νέες εφαρμογές που σαρώνουν την αγορά παγκοσμίως.

Εφαρμογή: Η εφαρμογή TikTok ήταν αυτή που εγκατέστησαν οι πιο πολλοί χρήστες στις αρχές του 2020. Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν είναι καν εφαρμογή gaming. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Apple και το Google store. Η εταιρία SensorTower με βάση έρευνας που πραγματοποίησε ενημερώνει ότι η TikTok είχε 104.7 εκατομμύρια λήψεις έως τώρα. Η Ινδία ήταν η πρώτη χώρα και ακουλουθεί η Βραζιλία. Η εφαρμογή TikTok έγινε ευρέως γνωστή από τη στιγμή που λανσαρίστηκε. Πολυ γρήγορα χρησιμοποιήθηκε απο τους χρήστες και οι διαφημιστές επενδύουν τα χρήματά τους στις καμπάνιες της TikTok. Εκτιμάται ότι η ανάπτυξη της εταιρίας είναι 75 φορές μεγαλύτερη από το  2019.

Μια σύντομη έρευνα για τις νέες εφαρμογές που σαρώνουν την αγορά παγκοσμίως.
Μια σύντομη έρευνα για τις νέες εφαρμογές που σαρώνουν την αγορά παγκοσμίως.

Η δεύτερη εφαρμογή ήταν το WhatsApp με 90.6 εκατομμύρια λήψεις. Και πάλι η Ινδία έρχεται πρώτη στην λήψη της εφαρμογής, με την Βραζιλία να ακολουθεί δεύτερη.

Οι τοπ 5 μη gaming εφαρμογές ήταν: Facebook, Instagram και Messenger.

Όμως από τον Οκτώβριο του 2019 έρχεται δυναμικά μια νέα εφαρμογή να εκθρονίσει την TikTok. Η εφαρμογή Thriller με επένδυση $28 εκατομμύρια από την Proxima Media έχει παραπάνω από 75 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα. Μια εφαρμογή στην οποία ήδη καταξιωμένοι καλλιτέχνες συνεργάζονται με ανερχόμενους μουσικούς δημιουργώντας νέες μουσικές τάσεις. Οι χρήστες της Thriller είναι ενεργοί τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα και οι καλλιτέχνες δημιουργούν μουσική για περίπου μία ώρα την ημέρα. Μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα είναι οι: Snoop Dogg, Kendrick Lamar, The Weeknd και άλλοι.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.