Με παλιά κούτσουρα και ελάχιστα χρήματα μπορείτε να φτιάξετε πανέμορφες γλάστρες για το μπαλκόνι ή την αυλή σας

0
543
Ακολουθήστε μας στα social media

Με παλιά κούτσουρα και ελάχιστα χρήματα μπορείτε να φτιάξετε πανέμορφες γλάστρες για το μπαλκόνι ή την αυλή σας

Πανέμορφες γλάστρες: Επιθυμείτε μα πετάξετε ένα παλιό κούτσουρο ή ένα κομμάτι κορμού; Σε περίπτωση που προχωρούσατε σε κάτι τέτοιο, δεν θα αποτελούσε σε καμία των περιπτώσεων μία σοφή κίνηση. Αυτό, διότι μπορείτε να δώσετε ζωή σε αυτά τα δύο υλικά. Μπορείτε να τα μετατρέψετε σε πολύ ωραίες γλάστρες. Αναλυτικότερα, ο τρόπος για να το πετύχετε:

Πανέμορφες γλάστρες – Συμβουλές για το σπίτι: Ακολουθούν κόλπα για να μετατρέψετε κούτσουρα και κορμούς σε υπέροχες γλάστρες

– Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκάψετε το κούτσουρο σας, είτε σε όλο το μήκος ή στη μέση. Στη συνέχεια, γεμίστε με χώμα και διαλέξτε τα φυτά σας … και ιδού!

– Είναι επίσης καλή ιδέα να μονώσετε τα τμήματα της γλάστρας που θα βρέχονται όταν ποτίζονται τα φυτά. Αυτό θα βοηθήσει να καθυστερήσει οποιαδήποτε σήψη.

– Είναι τόσο για εξωτερικό χώρο όσο και για εσωτερικό. Όταν είναι έξω, είναι σαν να έγιναν φυσικά στην φύση.

– Ταιριάζουν υπέροχα δίπλα και σε πιο παραδοσιακές γλάστρες.

Πανέμορφες γλάστρες – Συμβουλές για το σπίτι: Τα υπόλοιπα κόλπα για να μετατρέψετε κούτσουρα και κορμούς σε υπέροχες γλάστρες

– Το πιο ωραίο είναι ότι μέσα σε αυτές τις ξύλινες γλάστρες μπορούν να αναπτυχθούν κάθε είδους φυτά. Βότανα,χόρτα, κλήμα, κτλ.

– Ακόμη και η πιο πολύχρωμη συλλογή λουλουδιών φαίνεται λες και είναι στο φυσικό της περιβάλλον.

– Το ότι γίνονται από ξύλο δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι βαρετές. Δείτε αυτό το τραινάκι. Είναι τόσο ωραίο και λειτουργικό.

– Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και κάποια τρύπα του δένδρου σας για να φυτέψτε παχύφυτα.