Μεταμόρφωση: Κλειστό έως τέλος του μήνα λόγο COVID-19 δημοτικό κτίριο

0
314

Μεταμόρφωση: Κλειστό έως τέλος του μήνα λόγο COVID-19 δημοτικό κτίριο

Μεταμόρφωση: Κατόπιν επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19, για προληπτικούς λόγους υγείας το δημοτικό κτίριο στην Κορίνθου 21 (Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, Κοινωφελής Επιχείρηση, Τμήματα Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού) θα παραμείνει κλειστό έως και την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου.

Μεταμόρφωση: Κλειστό έως τέλος του μήνα λόγο COVID-19 δημοτικό κτίριο
Μεταμόρφωση: Κλειστό έως τέλος του μήνα λόγο COVID-19 δημοτικό κτίριο

Η προσφορά/διανομή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και του καθημερινού γεύματος συνεχίζεται κανονικά, τηρουμένων όλων των προληπτικών μέτρων.

Σημειώνεται ότι το περί του λόγου κτίριο απολυμάνθηκε πλήρως και απομένει ο προληπτικός έλεγχος των εργαζομένων του από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Για το αναφερθέν χρονικό διάστημα το τηλέφωνο επικοινωνίας των υπηρεσιών είναι το 210-2852211.

Τηρούμε τις προληπτικές οδηγίες, Παραμένουμε Ασφαλείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com