Μεταμόρφωση: Δωρεά Οργάνων, Δώρο Ζωής

0
512
Ακολουθήστε μας στα social media

Μεταμόρφωση: Δωρεά Οργάνων, Δώρο Ζωής

Μεταμόρφωση:O Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας “ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ” και οι εκδόσεις “ΤΟΠΟΣ”, με την αιγίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης, διοργανώνουμε παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη:
«Όταν γεννιέσαι τρεις φορές δωρεά οργάνων – δώρο ζωής»
που θα γίνει με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων την Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020, 8:00 μμ, στην ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, στην πλατεία Δημαρχείου, μπροστά στο Δημαρχείο Μεταμόρφωσης.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Βασίλης Καραβάκος, εκδότης – δημοσιογράφος
Ομιλητές θα είναι οι:
Μιχάλης – Θαλής Πουλατζάς, Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Ρώμης Τμήμα Κοινωνιολογίας.
Αντώνης Χατζησάββας, διαχειριστής της ιστοσελίδας nephron.gr και του περιοδικού dialysis living.
Πέρρος Ραπανάκης, πρόεδρος Συνδέσμου Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας “ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ”.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Τζούλια Λιακοπούλου, δημοσιογράφος.
Τη συζήτηση θα κλείσει ο συγγραφέας Δημήτρης Στρατούλης, π. Βουλευτής και Υπουργός, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού δύο φορές.
Επικοινωνήστε μαζί μας Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά. Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία. Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια. Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών. Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com