Λένα Αλκαίου: Υπέροχη συναυλία στο κηποθέατρο Παπάγου – Χολαργού

0
91

Λένα Αλκαίου: Υπέροχη συναυλία στο κηποθέατρο Παπάγου – Χολαργού

Λένα Αλκαίου: Με υπέροχες μουσικές επιλογές απολαύσαμε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 όσοι βρέθηκαν στο κηποθέατρο Παπάγου -Χολαργού μια υπέροχη συναυλία της Λένας Αλκαίου. Υπέροχα μουσικά κομμάτια ακούστηκαν και τραγούδησε όλο το κοινό μαζί της.

Την συναυλία παρακολούθησε η Ελένη Δουνδουλάκη Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού στης Περιφέρειας Αττικής  ο Γιάννης Κεχρής Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής ενώ όπως κάθε ημέρα στο κηποθέατρο η Βίκυ Νικάκη.

Δείτε φωτογραφίες και αποσπάσματα από την εκδήλωση

 

Λένα Αλκαίου: Υπέροχη συναυλία στο κηποθέατρο Παπάγου - Χολαργού
Λένα Αλκαίου: Υπέροχη συναυλία στο κηποθέατρο Παπάγου – Χολαργού

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com