Ηλίας Αποστολόπουλος: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιαννακόπουλο

0
509
Ακολουθήστε μας στα social media

Ηλίας Αποστολόπουλος: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιαννακόπουλο

Ηλίας Αποστολόπουλος: Με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλη Γιαννακόπουλο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα θέματα της αρμοδιότητας του κ. Γιαννακόπουλου στην Αττική.

Ο Αντιπεριφερειάρχης προσκάλεσε τον Δήμαρχο να παραβρεθεί στα εγκαίνια του Κέντρου Εξυπηρέτησης Ψηφιακών Αιτημάτων και Αιτημάτων που υποβάλλονται μέσω ΚΕΠ για θέματα μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 12.30 στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας (Λ. Μεσογείων 156, κτήριο 3).

Θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για αυτή την σημαντική εκδήλωση μιας και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και καλό θα είναι να την παρακολουθήσουμε όλοι.

Ηλίας Αποστολόπουλος: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιαννακόπουλο
Ηλίας Αποστολόπουλος: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιαννακόπουλο
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.