Η Ελένη Λιναρδάτους στην παράταξη του κ. Κώστα Τίγκα.

0
1050
Ακολουθήστε μας στα social media

Η Ελένη Λιναρδάτους στην παράταξη του κ. Κώστα Τίγκα.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Ελένης Λιναρδάτου – Καραγκουνάκη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα “ Για την Πόλη που μας Αξίζει ”, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου.

Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους ανθρώπους εκείνους, που με την επιστημονική τους κατάρτιση, το πάθος και τη διάθεσή τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Η Ελένη Λιναρδάτου – Καραγκουνάκη είναι καταξιωμένη δικηγόρος με πλούσια επαγγελματική εμπειρία. Οι εξαιρετικές σπουδές της, το πλούσιο βιογραφικό της καθώς και η επαγγελματική, διοικητική και κοινωνική της δράση, αποτελούν εγγύηση ότι θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.

Την Ελένη Λιναρδάτου – Καραγκουνάκη τη γνωρίζω προσωπικά και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά της, το ήθος της και η επαγγελματική της ευσυνειδησία αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά στην πόλη μας.

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια διαφορετική δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο το Δημότη» θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τα προβλήματά του.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

#Για_την_Πόλη_που_μας_Αξίζει