Επισκευή βάσης φόρτισης iPhone

0
745
Ακολουθήστε μας στα social media

 

Επισκευή βάσης φόρτισης iPhone

Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με την βάση φόρτισης, είτε το καλώδιο φόρτισης φαίνεται χαλαρό στο εσωτερικό της βάσης σύνδεσης ή συνδέετε το καλώδιο και το σύμβολο φόρτισης δεν εμφανίζεται, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε την βάση φόρτισης. Εάν η βάση φόρτισης χρειάζεται απλώς καθάρισμα, οι ειδικοί μας τεχνικοί μπορούν να καθαρίσουν την βάση φόρτισης οποιουδήποτε ρύπου ή θραυσμάτων που έχουν εισέλθει στο εσωτερικό του κινητού. Σε άλλη περίπτωση προχωράμε σε αντικατάσταση.

Δεν είστε σίγουροι ποια επισκευή χρειάζεστε;

Εάν η συσκευή σας δεν ενεργοποιείται και δεν είστε σίγουροι για την επιδιόρθωση που χρειάζεται η συσκευή σας, τότε ελάτε στο κατάστημά μας στο Μοσχάτο για να προχωρήσουμε σε μια αξιολόγηση διάγνωσης στο iPhone σας για να μάθετε. 

 

*Η AppleTrade είναι μια ευρέως αναγνωρισμένη εταιρεία επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών με πλήρως εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

 

Τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε μας φέρουν πρώτους σε αξιοπιστία και φερεγγυότητα. Ο χώρος μας είναι φιλικός και προσιτός αφού βρίσκεται στο κέντρο του Μοσχάτου 200 μέτρα από τον Ηλεκτρικό Σταθμό.

 

Με ένα τηλεφώνημά σας οι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε, για την επιδιόρθωση της βλάβης της συσκευής σας πραγματοποιώντας πλήρη διαγνωστικό έλεγχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης έχετε τη δυνατότητα καλώντας στη Γενική Ταχυδρομική να αποστείλετε τη συσκευή σας από το σπίτι.

 

Το κατάστημά μας άνοιξε στο Μοσχάτο το 2004 και δραστηριοποιούμαστε σε επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών.

 

Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση της βλάβης της συσκευής σας πραγματοποιώντας πλήρη διαγνωστικό έλεγχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φυσικά επισκευάζουμε οθόνες Apple iPhone 5, iPhone 5C, το iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s και το iPhone 6s Plus, iOS 8, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X.

 

Το 2012 δημοσιεύσαμε την ιστοσελίδα μας από όπου μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας αλλά και να επιλέξετε την υπηρεσία που επιθυμείτε. Επίσης μπορείτε να καλέσετε την Γενική Ταχυδρομική και να αποστείλετε τη συσκευή σας από το σπίτι.

 

Σκοπός της AppleTrade είναι η άμεση και πλέον αξιόπιστη επισκευή οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής έχοντας όλο και περισσότερο ικανοποιημένους πελάτες.

 

Είπανε για εμάς

 

Άριστη τεχνική υποστήριξη

 

Άριστος επαγγελματίας με τεράστια υπομονή με βοήθησε και μου έδωσε λύση… Αξίζει πραγματικά.

 

Ευγενικότατος πολύ καλή τεχνική.

 

Ο καλύτερος. Άριστος στην δουλειά του και στην εξυπηρέτηση του. Με κλειστά μάτια τον εμπιστεύομαι και τον προτείνω.

 

Τον ευχαριστώ πολύ για όλα.

 

Σπύρος Σ.

Ηλεκτρονικός Μηχανικός, AppleTrade