Εορτασμός Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Παπάγου

0
376
Εορτασμός Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Παπάγου
Εορτασμός Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Παπάγου

Εορτασμός Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Παπάγου

Δείτε το εορταστικό πρόγραμμά του Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου στον Παπάγου και τον μέγα εσπερινό που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή.
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 – Παραμονή Εορτής

 

19.30     Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος Αρχιερέως.

21.00     Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αλεξάνδρου, δια των οδών: Ιωνίας, Κύπρου, Εθνικής Αμύνης, Λεμεσού και Σρατ. Παπάγου.

"Εορτασμός

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – Κυριώνυμος Ημέρα

 

07:00 – 10:30    Πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

18:30 – 19:30    Μέγας Εσπερινός και Παράκληση στον Άγιο Αλέξανδρο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 699 – 2138341
1 2 α σ δ φ  γ ω ρ ε 3 5 τ γ υ θ η ν ξ κ 2 α σ δ φ  γ ω ρ ε 3 5 τ γ υ θ η ν ξ κ 8 0 0 ο