Μυρσίνη Λιοναράκη: Υπεύθυνη γραφείο τύπου Παπάγου – Χολαργού

0
1429
Μυρσίνη Λιοναράκη: Υπεύθυνη γραφείο τύπου Παπάγου - Χολαργού
Μυρσίνη Λιοναράκη: Υπεύθυνη γραφείο τύπου Παπάγου - Χολαργού
Ακολουθήστε μας στα social media

Μυρσίνη Λιοναράκη: Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος φαίνεται να εμπιστεύεται το γραφείο τύπου του δήμου Παπάγου – Χολαργού στην δημοσιογράφο Μυρσίνη Λιοναράκη σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Μυρσίνη Λιοναράκη είναι δημοσιογράφος που ξέρει πάρα πολύ καλά την δουλειά της.

Μυρσίνη Λιοναράκη: Υπεύθυνη γραφείο τύπου Παπάγου - Χολαργού

Λίγα λόγια για την Μυρσίνη Λιοναράκη 

Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1978, με­γάλωσε στο Χολαργό και σπούδασε επικοινωνία στο Παρίσι. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην «Athens Voice» και στον «Ταχυδρόμο» και ενδιάμεσα ανέλαβε γραφεία Τύπου και Επικοινω­νίας, χωρίς να σταματήσει τη δημοσιο­γραφία. Είναι κόρη του αξέχαστου δη­μοσιογράφου Νικήτα Λιοναράκη, που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τη δη­μοσιογραφία και την Αυτοδιοίκηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.