ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ

0
604
Ακολουθήστε μας στα social media

Άλλη μια επιτυχημένη δράση πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το Τμήμα  Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας και Εθελοντισμού, υπό το συντονισμό της αντιδημάρχου κ. Βίκυς Νικάκη μαζί με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Είκοσι τόνοι ροδάκινα διανεμήθηκαν δωρεάν στους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, στα πλαίσια του Κανονισμού 2017/1165 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη στήριξη παραγωγών φρούτων σε συνεργασία με τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ VENUS GROWERS. Η δράση δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη συμβολή της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Θανάση Αυγουρόπουλο που συντόνισε την όλη διανομή από τα εργοτάξια Παπάγου και Χολαργού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα ΚΑΠΗ, τα δημοτικά Πολυϊατρεία, τα δημοτικά καταστήματα, τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και όπου αλλού χρειάστηκε.

Οι δράσεις αυτές δωρεάν διανομής φρούτων θα συνεχιστούν από το Δήμο μας, με σκοπό την εξασφάλιση μιας υγιεινής διατροφής για όλους!