Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο όμορφος Χολαργιώτης που της έχει κλέψει την καρδιά

0
740

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο όμορφος Χολαργιώτης που της έχει κλέψει την καρδιά

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Είναι νέος ωραίος και πετυχημένος στον χώρο του, ένας από τους λίγους δικηγόρους της νέας γενιάς πολύ υποσχόμενος. Ο λόγος για τον Σπύρο Δημητρίου που εδώ και καιρό είναι μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Ο Σπύρος Δημητρίου είναι ένας από τους καλύτερους Ποινικολόγους όπου διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα.

Πριν από 40 ημέρες ο Σπύρος είχε χάσει τον πατέρα του έναν από τους καλύτερους γιατρούς στον Χολαργό.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Βόρειας Γειτονιάς στα 40 που έγιναν την Κυριακή  12 Ιουλίου ήταν μαζί και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Άντε και η ώρα η καλή  … Γιατί όχι τον Οκτώβριο …!!! Εμείς τους το ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας.
Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα την απολαύσουμε στο κηποθέατρο Παπάγου την 1η Αυγούστου με τις υπέροχες μουσικές της ερμηνείες.
Στον ελεύθερό του χρόνο εκτός των άλλων παίζει πιάνο όπως βλέπετε και στο βιντεάκι που ακολουθεί

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com