Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων

0
175
διαφήμιση

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Στην καθιερωμένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Μαδύτου – Νέας Φιλαδέλφειας, παρουσία του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λύσσανδρου Γεωργαμλή, Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους πιστών, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Ακολούθως κλήρος και λαός, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, μετέβησαν στη λίμνη του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας για την τελετή Αγιασμού των Υδάτων και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού.

81161207_704112450423344_3890444362412195840_n.jpg
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.