Δήμος Μεταμόρφωσης: Συγκεντρώνει σχολικά είδη το Σάββατο

0
972
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Μεταμόρφωσης: Συγκεντρώνει σχολικά είδη το Σάββατο

Δήμος Μεταμόρφωσης: Ο Δήμος Μεταμόρφωσης Αττικής και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής για ακόμη μια φορά δείχνοντας έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο, και σε συνεργασία με το “Όλοι μαζί μπορούμε”, ενώνοντας τις δυνάμεις τους πραγματοποιούν τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών που θα προσφερθούν σε δεύτερη φάση από την Κοινωνική Υπηρεσία.
✍🏻Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, από ώρα 10:00 έως 13:00, στην Κεντρική Πλατεία Μεταμόρφωσης οδός Γ. Παπανδρέου 54.
💥Θα πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες δράσεις, και να τις ενισχύουμε ο καθένας όπως μπορεί !
💛Προσφέρουμε αγάπη και αλληλεγγύη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη !!
🙏ΥΓ1: Τηρούμε τα προβλεπόμενα μέτρα!
🙏ΥΓ2: Σε περίπτωση βροχόπτωσης η συγκέντρωση θα γίνει στο χώρο του Δημαρχείου!

Δήμος Μεταμόρφωσης: Συγκεντρώνει σχολικά είδη το Σάββατο
Δήμος Μεταμόρφωσης: Συγκεντρώνει σχολικά είδη το Σάββατο
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com