Δήμος Μεταμόρφωσης: Διάνοιξη της συμβολής των οδών Αριστοτέλους και Ηρακλείου.

0
626
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Μεταμόρφωσης: Διάνοιξη της συμβολής των οδών Αριστοτέλους και Ηρακλείου.

Δήμος Μεταμόρφωσης: Πραγματοποιήθηκε, από ιδία μέσα του Δήμου Μεταμόρφωσης, η διάνοιξη της συμβολής των οδών Αριστοτέλους και Ηρακλείου. Ένα πάγιο, εδώ και δεκαετίες, αίτημα των κατοίκων της Μεταμόρφωσης, καθώς και μια εστία τροχαίων ατυχημάτων.

Η συγκεκριμένη διάνοιξη έγινε, μετά από αποζημίωση των εμπλεκομένων ιδιοκτητών από το Δήμο Μεταμόρφωσης.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, δήλωσε ότι “Καταφέραμε σήμερα να λύσουμε επιτέλους ένα χρόνιο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Μεταμόρφωσης και να διανοίξουμε τη συμβολή της οδού Αριστοτέλους με την οδό Ηρακλείου.

Δήμος Μεταμόρφωσης: Διάνοιξη της συμβολής των οδών Αριστοτέλους και Ηρακλείου.
Δήμος Μεταμόρφωσης: Διάνοιξη της συμβολής των οδών Αριστοτέλους και Ηρακλείου.

Φυσικά αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς διαπραγματευόμαστε με τους ιδιοκτήτες και εργαζόμαστε για τη διάνοιξη και άλλων προβληματικών σημείων στην περιοχή.

Παράλληλα συνεχίζεται η δημόσια διαβούλευση του νέου κυκλοφοριακού σχεδίου της πόλης, η οποία αναμένεται να αντιμετωπίσει οριστικά πολλά και σοβαρά ζητήματα και φυσικά να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Μεταμόρφωσης”.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.