Βασίλης Γιαννακόπουλος: Μένουμε Σπίτι – Χριστός Ανέστη

0
246

Βασίλης Γιαννακόπουλος: Μένουμε Σπίτι – Χριστός Ανέστη

Μένουμε Σπίτι, με τις ευχές μας να είναι πιο δυνατές από ποτέ για όλους τους συνανθρώπους μας!

Με υπομονή και πίστη, δύναμη κι αισιοδοξία θα βγούμε νικητές από τη δοκιμασία που βιώνουμε.

Εύχομαι από καρδιάς το Φως της Ανάστασης να χαρίζει υγεία, ελπίδα, αγάπη και αλληλεγγύη!

Βασίλης Γιαννακόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών

και Επικοινωνιών Περιφέρειας Αττικής,

πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Βασίλης Γιαννακόπουλος: Μένουμε Σπίτι Καλό Πάσχα σε όλους

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.