Α.Σ. Παπάγου: Ξεκινάνε δυναμικά οι εγγραφές στο βόλεϊ

0
130
Α.Σ. Παπάγου: Ξεκινάνε οι εγγραφές στο βόλεϊ
Α.Σ. Παπάγου: Ξεκινάνε οι εγγραφές στο βόλεϊ

Α.Σ. Παπάγου: Ξεκινάνε δυναμικά οι εγγραφές στο βόλεϊ

Α.Σ. Παπάγου: Ο Α.Σ. Παπάγου ξεκινάει δυναμικά  και φέτος τις ακαδημίες βόλεϊ του συλλόγου. Με συνεχή πίστη στο πετυχημένο μοντέλο λειτουργίας που προωθείται και εφαρμόζεται από τους διοικητικούς και προπονητικούς υπεύθυνους του τμήματος,  σκοπεύει στη διαρκή εξέλιξη και την προώθηση των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου. Ο Α.Σ. Παπάγου έτσι, με τρίπτυχο το «μάθε-παίξε-γυμνάσου» περιμένει τα παιδιά από 7 χρονών και άνω να έρθουν να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ.

Α.Σ. Παπάγου: Ξεκινάνε οι εγγραφές στο βόλεϊ
Α.Σ. Παπάγου: Ξεκινάνε οι εγγραφές στο βόλεϊ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε με τους εξής τρόπους :

Δευτέρα ως και Παρασκευή στο γραφείο του συλλόγου, στο κλειστό του Ε.Α.Κ. Παπάγου (Νευροκοπίου 2-4, Παπάγος) 18:00-21:00 και Σάββατο 09:00-13:00 -Τηλέφωνα : 2106536862 (ώρες γραφείου κλειστού) 6945878770-6945756869

-Με ηλεκτρονική επικοινωνία στο email a.c.papagos@gmail.com 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.