Αγία Παρασκευή: Παίζοντας με σεβασμό προς το δημόσιο σχολείο

0
589
Ακολουθήστε μας στα social media

Αγία Παρασκευή: Παίζοντας με σεβασμό προς το δημόσιο σχολείο

Αγία Παρασκευή:Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ), σεβόμενη την ανάγκη των παιδιών για ελεύθερο παιχνίδι και άθληση, αποφάσισε ομόφωνα να παραμείνουν ανοικτοί 5 αύλειοι χώροι δημόσιων σχολείων, με παρουσία φύλακα.

Το διάστημα που θα παραμείνουν ανοικτά τα συγκεκριμένα σχολεία είναι από 1ης Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2020 και ώρες 17:00 έως 21:00. Εξαιρούνται όλα τα Σαββατοκύριακα και το διάστημα από 12 έως 19 Αυγούστου.

Η παρουσία τού φύλακα δεν αφορά στη φύλαξη των παιδιών αλλά στην εύρυθμη λειτουργία των χώρων.
Τα δημόσια σχολεία που θα παραμείνουν ανοικτά είναι:
7ο Δημοτικό (Κοντόπευκο)
γηπεδάκια βόλλεϋ ― μπάσκετ ― 5 x 5
9ο Δημοτικό (Πευκάκια)
αύλειος χώρος ― γήπεδο 5 x 5
1ο Γυμνάσιο (Τσακός)
αύλειος χώρος ― μπάσκετ ― βόλεϊ ― ping pong
5ο Γυμνάσιο (Τσακός)
αύλειος χώρος ― γήπεδο μπάσκετ
3ο ΓΕΛ (Κοντόπευκο)
αύλειος χώρος ― γήπεδο μπάσκετ
Ο Πρόεδρος της ΔΕΠ
Διονύσιος Λέκκας

Επικοινωνήστε μαζί μας Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά. Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία. Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια. Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.

Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com