Έρχεται ο ανταγωνιστής του Netflix.

0
494
Ακολουθήστε μας στα social media

Έρχεται ο ανταγωνιστής του Netflix.

Η Apple τώρα προσφέρει μηνιαία συνδρομή για την υπηρεσία Apple TV.

Μέχρι το τέλος του προηγούμενου χρόνου είδαμε την Apple να προσφέρει υπηρεσία τηλεόρασης, αρχικά με μια περίοδο χάριτος, δηλαδή δωρεάν και έπειτα με συνδρομή 4,99 Ευρώ το μήνα. Μέσα στους επόμενους μήνες θα εμπλουτίσει τις ταινίες και τις σειρές με περισσότερη ποικιλία.

Η Apple TV θα προσφέρει συνδρομή με τον ίδιο τρόπο όπως και η υπηρεσία Apple μουσική, Apple Arcade, Apple news+  και iCloud. Μόλις ο κάτοχος του iPhone συνδέσει την Apple TV στο κινητό ή και στο iPad, η εφαρμογή εξ αποστάσεως Apple TV (Remote) εγκαθίσταται στη συσκευή iOS.

Από 1 Νοεμβρίου ήδη η συνδρομητική υπηρεσία διατίθεται σε περισσότερες από 100 χώρες και όλες οι ταινίες αλλά και οι σειρές είναι διαθέσιμες για λήψη. Άρα, τώρα θα μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες όποτε εσείς το επιθυμείτε.

Γνωρίζουμε ότι το Netflix και η Amazon μαζί με την Walt Sidney, NBCUniversal και AT&T είναι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές. Σύμφωνα με τους Financial Times η Apple θα επενδύσει $6 εκατομμύρια για τη δημιουργία ταινιών και σειρών, ενώ το Netflix έχει επενδύσει περίπου στα $16 εκατομμύρια.

Όπως φαίνεται επειδή οι χρήστες πλέον δεν επενδύουν πολλά σε φυσικό υλικό υπολογιστών και κινητών, η Apple βρίσκει τρόπους να παρέχει και άλλες υπηρεσίες.