Άγριες Μέλισσες: Εραστές με παιδί Πηνελόπη και Μελέτης

0
267

Άγριες Μέλισσες: Εραστές με παιδί Πηνελόπη και Μελέτης

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικό είναι το spoiler για τις “Άγριες Μέλισσες”, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV24, η ερωτική επιθυμία που αισθάνονται Πηνελόπη και Μελέτης υπερνικά τη στενή συγγενική σχέση που τους συνδέει. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 συνεχίζουν να συνευρίσκονται ερωτικά, σε μία παράνομη σχέση αιμομιξίας από την οποία φέρεται να γεννιέται και ένα παιδί με διανοητικά προβλήματα.
Η κόντρα της Πηνελόπης με τον σύζυγό της Κλεομένη κορυφώνεται με τον Μελέτη να κάνει τα πάντα για να την προστατέψει. Πάνω σε έναν καβγά του παντρεμένου ζευγαριού η Πηνελόπη θα φύγει έξαλλη και θα πάει στο σπίτι του Μελέτη ο οποίος καταλαβαίνει από τα λεγόμενά της πως ο Κλεομένης της έχει κάνει κάτι και απαιτεί να μάθει τι έγινε. Καταλήγουν στο κρεβάτι και κάνουν έρωτα ξανά αν και γνωρίζουν ότι είναι ξαδέρφια.Αυτή θα είναι η μοναδική φορά που θα τους δούμε να κάνουν έρωτα, αφού από εκείνο το σημείο και μετά οι συνευρέσεις τους θα είναι συχνές και θα διατηρούν κρυφή σχέση. Μάλιστα, η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος από τον Μελέτη, αλλά όλοι θα πιστεύουν πως το μωρό είναι του Κλεομένη. Εκείνη όμως γνωρίζει την αλήθεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα του TV 24.
Άgries Melisses: Erastes me paidi Pinelopi kai Meletis
Άgries Melisses: Erastes me paidi Pinelopi kai Meletis
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com