Υποψήφιος για δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού ο Δημήτρης Τούτουζας

0
2671
Ακολουθήστε μας στα social media

Υποψήφιος για δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού ο Δημήτρης Τούτουζας

Με ανοιχτή επιστολή ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Υποψήφιος πλέον για δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Δημήτρης Τούτουζας. Δείτε όλη την επιστολή.

Πολίτες του Παπάγου-Χολαργού,

Φίλες και Φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, επικοινωνώ σήμερα μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 .

Η στασιμότητα στην οποία έχει περιέλθει η πόλη μας, με απόλυτη ευθύνη της απερχόμενης δημοτικής αρχής, απαιτεί την ενεργοποίηση όλων μας. Μετά από ώριμη σκέψη, έντονο προβληματισμό και γόνιμο διάλογο, μαζί με συνδημότες και φίλους, προχωρούμε στη συγκρότηση μιας ισχυρής και σύγχρονης δημοτικής παράταξης.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με γνώμονα το συμφέρον της πόλης, τη βελτίωση της καθημερινότητας και εν τέλει την ευημερία των ανθρώπων, ο συνδυασμός μας είναι μια αποφασισμένη δημοτική παράταξη ανατροπής. Έχουμε το σχέδιο και γνωρίζουμε ότι με πολλή δουλειά μπορούμε να αναστρέψουμε τα κακώς κείμενα. Μπορούμε να προχωρήσουμε στη λειτουργική ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση του Δήμου μας.

Απαιτούμε μια πόλη που να τη ζεις. Όχι απλά να ζεις σε αυτή. Μια πόλη που να κυριαρχεί πρωτίστως το αίσθημα ασφάλειας. Μπορούμε και θα το πετύχουμε αυτό. Έχουμε τη συνδετική ουσία: Γνώση, Εμπειρία, Αξιοπιστία.

Καλώ λοιπόν, κάθε συμπολίτη μου ανεξάρτητα του κόμματος που θα επιλέξει στις επόμενες Εθνικές εκλογές, να ενώσει την φωνή του μαζί μας. Η πόλη μας δεν πρέπει να αρκείται στα λίγα . Μπορεί και οφείλει να απαιτήσει περισσότερα για τους δημότες.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα, να προχωρήσουμε μπροστά και να διεκδικήσουμε το μέλλον μας.

Ζητώ τη συνεργασία και τη συστράτευση κάθε υγιούς, αδέσμευτης και δημοκρατικής συλλογικής δύναμης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Ξεκινάμε μια συλλογική προσπάθεια, για να βάλουμε την πόλη μας στην τροχιά της βιώσιμης & ψηφιακής ανάπτυξης και της δημιουργικής προόδου.

Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Δημήτρης Τούτουζας
Υποψήφιος Δήμαρχος