Θεόδωρος Αμπατζόγλου: Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο

0
193

Θεόδωρος Αμπατζόγλου: Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο

Θεόδωρος Αμπατζόγλου:Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή το κλίμα συναίνεσης που δημιουργήθηκε κατά τη συνεδρίαση της 15ης Ιουλίου 2020, όσο αφορά τα ψηφίσματα για το «Δάσος Συγγρού» (ομοφώνως) και  «Αγιά Σοφιά» (κατά πλειοψηφία) προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Αποδεικνύουμε με τη στάση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στις Επιτροπές του Δήμου, εν συνόλω, πως καταφέρνουμε να ξεπερνούμε τις όποιες πολιτικές αντιπαραθέσεις στους χειρισμούς των Δημοτικών θεμάτων και να συναινούμε για σημαντικά ζητήματα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
THeodwros Ampatzoglou: Dilwsi tou Dimarxou Amarousiou me aformi to Dimotiko Symvoylio
THeodwros Ampatzoglou: Dilwsi tou Dimarxou Amarousiou me aformi to Dimotiko Symvoylio

Πρόσφατο παράδειγμα, το ψήφισμα για το Δάσος Συγγρού, όπου το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομοφώνως το κείμενο της διαπαραταξιακής διαβούλευσης και το ψήφισμα για την Αγιά Σοφιά όπου η παράταξη της Δημοτικής Αρχής και οι παρατάξεις “Μαρούσι Μπορείς” και “Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι”  υιοθέτησαν την πρόταση της παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” η οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. Θα συνεχίσουμε με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών μας να λειτουργούμε σε κλίμα ομόνοιας και σύμπνοιας».   
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com