Θεατρική παράσταση: La casa de pastel

0
124
Θεατρική παράσταση La casa de pastel
Θεατρική παράσταση La casa de pastel

Θεατρική παράσταση: Το casa de pastel είναι μια σύγχρονη και επίκαιρη κωμωδία του Ηθοποιού, ραδιοφωνικού παραγωγού και θεατρικού συγγραφέα Κώστα Παπαγεωργίου που παρουσιάζεται για δεύτερη φορά στο κοινό μετά την καλοκαιρινή της πρεμιέρα.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι γονείς όλοι ερασιτέχνες Ηθοποιοί και μέλη της νεοσύστατης θεατρικής ομάδας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 3ου δημοτικού σχολείου Χολαργού με πολύ αγάπη και ταλέντο αγκαλιάσανε το έργο και ερμηνεύουν με μοναδικό κέφι τους ρόλους τους . Η υπόθεση του casa de pastel έχει ως κύριο θέμα την προστασία του περιβάλλοντος.

Θεατρική παράσταση La casa de pastel
Θεατρική παράσταση La casa de pastel

Πρόκειται για την ιστορία μια ομάδας γυναικών ζούμπας που αναλαμβάνουν να κάνουν μια παράτολμη επιχείρηση με καθοδηγητή τον προφεσόρ Προκόπη. Μια σειρά από κωμικά επεισόδια εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια των θεατών. Θα τα καταφέρουν; Η απάντηση θα δοθεί επί σκηνής…..

Είσοδος δωρεάν

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.