Θ. Αμπατζόγλου: Δήλωση με αφορμή την αύξηση κρουσμάτων του COVID19

0
343

Θ. Αμπατζόγλου: Δήλωση με αφορμή την αύξηση κρουσμάτων του COVID19

Θ. Αμπατζόγλου:Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή την αύξηση κρουσμάτων covid19 και την επιβολή νέων έκτακτων μέτρων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Κατά την πρώτη φάση της πανδημίας σε συνθήκες καραντίνας αποδείξαμε τον υψηλό βαθμό ατομικής και συλλογικής ευθύνης. Με οργανωμένο σχέδιο και αυξημένο αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης καταφέραμε ως Δήμος Αμαρουσίου μέσω των δομών μας και με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Σήμερα, σε συνθήκες νέας έξαρσης του φαινομένου, και σε καθεστώς ελεύθερης μετακίνησης, οφείλουμε όλοι και πάλι να πράξουμε το ίδιο. Να είμαστε αλληλέγγυοι σε αυτούς που έχουν ανάγκη και να υπακούμε απόλυτα στις οδηγίες των αρμόδιων φορέων σχετικά με τις εκδηλώσεις συγχρωτισμού, την τήρηση αποστάσεων και τη χρήση μάσκας.
TH. Ampatzoglou: Dilwsi me aformi tin ayksisi krousmatwn tou COVID19
TH. Ampatzoglou: Dilwsi me aformi tin ayksisi krousmatwn tou COVID19
Εμείς ως Δήμος ακολουθούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και λαμβάνουμε επιπλέον εκείνα τα μέτρα που είναι απαραίτητα για το καλό της πόλης μας.
Σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε ως τοπική κοινωνία, καλώ και όλους τους Μαρουσιώτες να είναι συνεπείς απέναντι στο σύνολο και τον συνάνθρωπό τους και με υπευθυνότητα, να περιορίσουμε όλοι μαζί αυτή τη νέα έξαρση της πανδημίας».
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com