ΤΑΠ: Ωράριο Λειτουργίας Τμήματος

0
338

ΤΑΠ: Ωράριο Λειτουργίας Τμήματος

ΤΑΠ: Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου, ότι το Τμήμα ΤΑΠ δεν θα δέχεται κοινό κάθε Δευτέρα και Παρασκευή μέχρι 31/10/2020, ΜΟΝΟ για θέματα που αφορούν ΤΑΠ όπως: χορήγηση βεβαίωσης μη οφειλής ΤΑΠ για μεταβίβαση ακινήτου , διορθώσεις τετραγωνικών μέτρων  – Δημοτικά Τέλη.  Τις υπόλοιπες ημέρες, δηλαδή Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη οι ώρες εξυπηρέτησης κοινού θα είναι 08.00 – 13.30

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά
στην ηλεκτρονική διεύθυνση protocol@neaionia.gr, ενώ για διόρθωση τετραγωνικών μπορούν να υποβάλλουν δήλωση  και στην εφαρμογή tetragonika.gr
Επισημαίνουμε ότι η δήλωση διόρθωσης τετραγωνικών, καθώς και η δήλωση μη ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου, μπορεί να υποβληθεί είτε απευθείας στον Δήμο, είτε ηλεκτρονικά, είτε στην εφαρμογή tetragonika.gr μέχρι 31/08/2020

TAP: Wrario Leitourgias Tmimatos
TAP: Wrario Leitourgias Tmimatos

Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών μας για την ταλαιπωρία που πιθανόν να υποστούν, είναι όμως απαραίτητο λόγω του τεράστιου όγκου αιτήσεων για διόρθωση τετραγωνικών και χορήγηση βεβαίωσης μη οφειλής ΤΑΠ που έχουν κατατεθεί και κατατίθενται καθημερινά, οι υπάλληλοι του Τμήματος ΤΑΠ να μπορούν να διεκπεραιώνουν εμπρόθεσμα τις αιτήσεις αυτές, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί όταν εξυπηρετείται κοινό.

Πληροφορίες: 213 2000419, 213 2000458
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com