Τ. Μαυρίδης: Πολύ καλή η «χημεία» με τους δημάρχους των όμορων Δήμων

0
620

Τ. Μαυρίδης: Πολύ καλή η «χημεία» με τους δημάρχους των όμορων Δήμων

Τ. Μαυρίδης:«Έχουμε καλούς γείτονες και αυτό είναι πολύ σημαντικό» δήλωσε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές», κληθείς να σχολιάσει τις συνεχείς συναντήσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με τους δημάρχους των όμορων Δήμων Ηρακλείου Αττικής, Μεταμόρφωσης και Αμαρουσίου.
Σύμφωνα με τον κ. Μαυρίδη, υπάρχουν πολλά κοινά προβλήματα με γειτονικούς δήμους, όπως π.χ. η διάνοιξη της Κύμης, η δημιουργία διαδημοτικής συγκοινωνίας, η εξεύρεση χώρου για Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, η δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου και πολλά ακόμα, που χωρίς τη διαδημοτική συνεργασία πολύ δύσκολα μπορούν να επιλυθούν.
T. Mavridis: Poly kali i «ximeia» me tous dimarxous twn omorwn Dimwn
T. Mavridis: Poly kali i «ximeia» me tous dimarxous twn omorwn Dimwn
«Έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει καλή χημεία μεταξύ μας και είμαστε στη διαδικασία εξεύρεσης του τρόπου με τον οποίο θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα της συνεργασίας μας. Θα είναι κάποιος διαδημοτικός Αναπτυξιακός Σύνδεσμος, θα είναι κάτι άλλο, το ψάχνουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τάσος Μαυρίδης.
Ο ίδιος αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο και στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, προσδιορίζοντας το οικονομικό κόστος σε τουλάχιστον δύο επιπλέον δόσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων!
Τέλος, ο κ. Μαυρίδης παρουσίασε τα έργα που συνεχίζονται στον δήμο, αλλά και αυτά που προγραμματίζει για το αμέσως προσεχές διάστημα, ενόψει μάλιστα του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».
«Έχω επιδιώξει να έχω καλή συνεργασία με όλους, αλλά δεν είναι εύκολο, κυρίως γιατί υπάρχει διαφορετική νοοτροπία. Θεωρώ ότι η συνεργασία όπως και να έχει είναι επιβεβλημένη, καθώς μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα», τόνισε ο κ. Μαυρίδης, σχολιάζοντας τις σχέσεις με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις.