Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου: Παρθένοι, προσοχή σε παρεξηγήσεις και εντάσεις

0
461
Ακολουθήστε μας στα social media

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου: Παρθένοι, προσοχή σε παρεξηγήσεις και εντάσεις

Έως και τον Οκτώβρη έχουμε πια καθαρίσει από εκλείψεις Ηλιακές ή Σεληνιακές. Κυριακή 5 έχουμε την τελευταία έκλειψη μέχρι τότε και αυτή θα γίνει στον Αιγόκερω. Θα συνοδευτεί από πανσέληνο όπως γίνεται συνήθως και θα επιβαρύνει ποικιλοτρόπως περισσότερο την παρορμητική ζωδιακή ομάδα δηλαδή τον Κριό τον Ζυγό τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω. Εδώ – και το ακριβές θα ήταν αν λέγαμε γύρω από αυτήν την ημερομηνία – μπορεί να κλείνουν κύκλοι που σχετίζονται με έναν τρόπο σκέψης και δράσης, αλλά και εργασίας ή σημαντικών σχέσεων ή κάποιου συνεταιρισμού ή σύμπραξης. Με πιο καθαρή εικόνα από το βραδάκι της Δευτέρα και ακόμα καλύτερα από Τρίτη θα μπορέσετε να αποφασίσετε και να δράσετε.

Κριός

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η σύνοδός της με τον ανάδρομο Ερμή σου δίνει τη δυνατότητα να συζητήσεις ζητήματα με την οικογένειά σου σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Προσοχή μόνο καθώς ο υποκειμενισμός δεν θα σε βοηθήσει κάποιες στιγμές να δεις ρεαλιστικά τι θέλουν και οι άλλοι.
Αισθηματικά
Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να κλείσεις θέματα του παρελθόντος με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που επανεμφανίζονται μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον για να τονίσουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι συζητήσεις με θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά εκκρεμούν φαίνεται να βρίσκουν το δρόμο τους καθώς έχεις τη διάθεση να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στα θέλω σου και δείξε κατανόηση καθώς αυτό θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Οι συζητήσεις και οι χαλαρές στιγμές πρωταγωνιστούν στην ημέρα και σε βοηθούν να λήξεις υποθέσεις που εκκρεμούν και πιθανά σε ταλαιπωρούσαν.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση καθώς φαίνεται να έχεις τη διάθεση να δώσεις λύσεις αξιοποιώντας την καλή διάθεση που υπάρχει μεταξύ εσού και του/της συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από τις κοντινές σου παρέες επανεμφανίζεται και κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνονται για να κλείσεις υποθέσεις εμπορικού και επικοινωνιακού χαρακτήρα που σε απασχολούν επαγγελματικά εδώ και καιρό. Μπορείς να πείσεις με τα επιχειρήματά σου και να εντυπωσιάσεις με την γρήγορη αντίληψη και ευελιξία που έχεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή σε βοηθά να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες και φόβους που επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα απολαμβάνοντας τις στιγμές, το καλό φαγητό, την καλή παρέα.
Αισθηματικά
Εξέφρασε το πάθος και τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου χωρίς απολυτότητα και αδιαλλαξία που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον στενό σου κύκλο επανέρχεται πρόσωπο που δημιουργεί έντονα την ανάγκη για να συζητήσεις μία νέα αρχή μαζί του.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό μπορούν να έχουν αισιόδοξη πορεία καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις αυτά που σε φοβίζουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσπάθησε να απαλλαγείς από το πείσμα γιατί θα μπει εμπόδιο στις όποιες επιδιώξεις σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή γιατί ο υποκειμενισμός, ο παρορμητισμός και η νευρικότητα μπορεί να ενοχλήσουν και να προκαλέσουν εντάσεις.

Αισθηματικά

Μην διστάσεις να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι για την σχέση σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, οφείλεις όμως να δώσεις χώρο για να ακούσεις και τις δικές του ανησυχίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται και δημιουργούν έντονα την ανάγκη να επιλύσεις τις όποιες διαφορές μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις οριστικά ζητήματα το παρελθόντος και να προχωρήσεις με δυναμισμό στο μέλλον. Κλείσε συμφωνίες που θεωρείς ότι είναι ικανοποιητικές για εσένα και μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για απομόνωση. Εκφράζοντας όλα αυτά που σε προβληματίζουν και σε φοβίζουν μπορείς να ανακουφιστείς ψυχολογικά, αρκεί να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.
Αισθηματικά
Οι ευαισθησίες σου μπορεί να εκδηλωθούν με υπερβολικό τρόπο και να προβληματίσουν το ταίρι σου, φρόντισε να εκφράσεις με ψυχραιμία όλα αυτά που σε ανησυχούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα επανεμφανίζονται ενισχύοντας τα συναισθήματά σου και την ανάγκη συζητήσεις για να ξέρεις τι πραγματικά θέλουν από τη ζωή σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι εκκρεμότητες εργασιακό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίζουν, προσοχή όμως καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να διεκπεραιώσεις τις οποίες αγγαρείες έχεις αναλάβει.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν και εκκρεμούν από το παρελθόν με φιλικά πρόσωπα. Αξιοποίησε την καλή διάθεση που υπάρχει μεταξύ σας για να λύσεις τις όποιες παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά

Θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου στόχους και φιλοδοξίες που έχετε εδώ και καιρό, η ανάγκη να συντονιστείτε μαζί για ένα σκοπό είναι πιο έντονη από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον επανέρχεται και δεν αποκλείεται να σου ζητήσει να λύσετε μία και καλή πιθανά ζητήματα που σας εμποδίζουν να είστε μαζί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό περίγυρο και είναι ικανές να μπουν εμπόδιο στις προσωπικές επιδιώξεις. Η διάθεση για επικοινωνία θα σε βοηθήσει να είσαι ξεκάθαρος με τους γύρω σου και να κλείσεις ζητήματα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι και τα οποία σε έχουν απασχολήσει έντονα.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικού χαρακτήρα που σε έχουν απασχολήσει έντονα στο παρελθόν. Προσοχή γιατί η απολυτότητα μπορεί να επηρεάσει και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις δημιουργώντας προβλήματα.
Αισθηματικά
Άφησε στην άκρη ζητήματα της καριέρας που μπορεί να σε προβληματίζουν και δώσε την απαραίτητη προσοχή στο ταίρι σου για να μην υπάρξει γκρίνια και ενόχληση από την πλευρά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που εκδηλώνει και πάλι το έντονο ενδιαφέρον του για εσένα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων που θα σου δώσουν την ευκαιρία να καταλάβεις τι πραγματικά σου προσφέρεται και πως μπορεί να αξιοποιήσεις τις όποιες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η διασκέδαση και η καλή διάθεση σε προδιαθέτουν για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους συζητώντας και χαλαρώνοντας.
Αισθηματικά
Ανεβάζεις κατακόρυφα τη διάθεση του/της συντρόφου σου καθώς η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξει καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα εκδηλώσει έντονα τα συναισθήματα του για εσένα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο από πρόσωπα του εξωτερικού καθώς είναι πιθανό να ανοίγουν νέα μονοπάτια επαγγελματικής πορείας για εσένα. Μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο νομικά ζητήματα και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν έντονα.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία φόβους και ανασφάλειες που έχεις. Μην εγκλωβιστείς στην εσωστρέφεια γιατί θα μετατραπεί σε εκνευρισμό και η ένταση θα κυριαρχήσει σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου.

Αισθηματικά

Το πάθος μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη σχέση σου βοηθώντας σε να αφήσει στην άκρη ανησυχίες και αμφιβολίες που σε προβληματίζουν για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται δημιουργώντας και πάλι μοναδικά συναισθήματα και ενισχύει τον έντονο αισθησιασμό που υπάρχει μεταξύ σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αξιολογήσεις με το έντονο ένστικτο που σε διακατέχει πως πρέπει να κινηθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους καθώς ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Αναθεώρησε τις προτεραιότητές σου σε οικονομικό επίπεδο καθώς η μέρα είναι ιδανική.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η κατανόηση και η ανάγκη για αρμόνια οδηγεί σε διπλωματικές λύσεις.
Αισθηματικά
Η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να είναι ανακουφιστική καθώς έχεις την ευκαιρία να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνιση του και πάλι για να σου θυμίσει ότι δεν έχεις κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Συνεργασίες που εκκρεμούν φαίνεται να βρίσκουν την πορεία τους καθώς έχει στην διάθεση να ισορροπήσεις τις οποίες διαφωνίες ή ενστάσεις υπάρχουν. Μπορείς να αξιολογήσεις ποια πρόσωπα έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν ικανοποιητικά σε μία συνεργασία και ποια όχι και καθαρίζοντας τι θέλεις πραγματικά στην επαγγελματική σου ζωή.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που σε προβληματίζουν σε καθημερινό επίπεδο. Προσοχή σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου και θα σου προκαλέσουν άγχος.
Αισθηματικά
Μην εγκλωβίζεσαι στην γκρίνια και σε πιθανές εμμονές που θα αναστατώσουν τη σχέση σου, φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή προσώπου μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου ζητήσει μία νέα ευκαιρία για να βρεθεί δίπλα σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που σου δίνονται στη δουλειά για να κλείσεις υποθέσεις που έχεις αναλάβει και μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που εκφράζεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με συναδέλφους σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή δημιουργεί έντονα την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Προσοχή σε υπερβολές και αμετροεπείς εκφράσεις που μπορεί να ενοχλήσουν τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου.
Αισθηματικά
Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου να λύσετε υποθέσεις που τραυματίζουν τη σχέση σας και να περάσετε μοναδικές στιγμές ανανεώνοντας τη μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζεται και σε αναστατώνει, δώσε την ευκαιρία για να σου έκφραση όλα αυτά που νιώθει.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές βλέψεις και φιλοδοξίες. Καλά θα κάνεις να είσαι ρεαλιστής και να προσπαθήσεις με μετριοπαθή τρόπο να δείξεις στους άλλους τι πραγματικά θέλεις στην επαγγελματική σου ζωή.