Συνεργασία του Θεόδωρου Γκλεζάκου με τη δημοτική παράταξη του Κ. Τίγκα

0
346

Συνεργασία του Θεόδωρου Γκλεζάκου με τη δημοτική παράταξη του Κ. Τίγκα

Νέα ανακοίνωση για νέα προσχώρηση στην παράταξη του Κώστα Τίγκα  “ Για την Πόλη που μας Αξίζει ” αυτή την φορά στην δυναμική ομάδα εντάσσεται  ο Θεόδωρος Γκλαζάκος. Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Θεόδωρου Γκλεζάκου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα     “ Για την Πόλη που μας Αξίζει ”, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας  στους ανθρώπους εκείνους, που με το πάθος και τη διάθεση τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Θεόδωρος Γκλεζάκος με τις εξαιρετικές σπουδές του στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, αλλά και την πλούσια και επιτυχημένη επαγγελματική του εμπειρία στο Υπουργείο Οικονομικών, αφού διετέλεσε επί μακρόν Διευθυντής ΔΟΥ, θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του και θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.

Με το Θεόδωρο Γκλεζάκο, που στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με άλλη παράταξη και που τον γνωρίζω προσωπικά είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η επαγγελματική του ευσυνειδησία  αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

 

                                                         Κώστας Τίγκας