Στην πλατεία με μουσική και βιβλίο: Ξεκινά από 16 Ιουλίου η δράση

0
461
Ακολουθήστε μας στα social media

Στην πλατεία με μουσική και βιβλίο: Ξεκινά από 16 Ιουλίου η δράση

Στην πλατεία με μουσική και βιβλίο:Ο Δήμος Μεταμόρφωσης (Τμήμα Πολιτισμού) και η Κοινωφελής Επιχείρηση παρουσιάζουν τη δράση «Στην πλατεία με μουσική και βιβλίο».
«Πρωτότυπη δράση που αποτελείται από εννέα συναυλίες ακουστικού χαρακτήρα και φέρνει σε περιφερειακές πλατείες της πόλης νότα καλοκαιρινής δροσιάς και την ανάμνηση των εποχών που η συνάντηση γινόταν παρέα, η κουβεντούλα τραγούδι και το τραγούδι συγκίνηση», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Stin plateia me mousiki kai vivlio: KSekina apo 16 Iouliou i drasi
Stin plateia me mousiki kai vivlio: KSekina apo 16 Iouliou i drasi
Το πρόγραμμα εξελίσσεται από τις 16 Ιουλίου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου και στελεχώνεται από νέους -κατά κανόνα- καλλιτέχνες της πόλης.
Η δράση σχεδιάστηκε να είναι συμβατή με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα, και έτσι συμμετέχουν αποκλειστικά «solo» καλλιτέχνες ή μουσικά σχήματα που αποτελούνται από δύο μουσικούς (duetti).
Ιδιαίτερο χαρακτήρα στη δράση δίνει η παρουσίαση, από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, επιλεγμένων τίτλων βιβλίων και η προεγγραφή νέων μελών, πριν και κατά τη διάρκεια των συναυλιών, κίνηση εξωστρέφειας που φέρνει εκτός από όμορφη μουσική και το καλό βιβλίο στις γειτονιές της πόλης.
«Σας περιμένουμε λοιπόν στις ”πλατείες με μουσική και βιβλίο”!» το μήνυμα της διοργάνωσης.
Το πρόγραμμα των ακουστικών συναυλιών στον Δήμο Μεταμόρφωσης
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com