ΣΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε το 1ο στάδιο της συνδρομής των καθαρισμών

0
432
Ακολουθήστε μας στα social media

ΣΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε το 1ο στάδιο της συνδρομής των καθαρισμών

ΣΠΑΠ:Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) ολοκλήρωσε το 1ο στάδιο της συνδρομής των καθαρισμών ξερών χόρτων, κλαριών σε περιαστικές και κατοικημένες περιοχές σε Δήμους – Μέλη του, και συγκεκριμένα στούς δήμους Βριλησσίων,  Χαλανδρίου, Ραφήνας–Πικερμίου, Παλλήνης και Πεντέλης. Οι καθαρισμοί συνεχίζονται στους δήμους Μαραθώνα, Διονύσου, Γαλατσίου, Πεύκης-Λυκόβρυσης, Κηφισιάς και Αμαρουσίου με υπαλλήλους που τους έχουν διατεθεί για τον σκοπό αυτό. Οι εργαζόμενοι του Σ.Π.Α.Π. καθαρίζουν και αποψιλώνουν τα σημεία που τους υποδεικνύονται από τα στελέχη των Δήμων – Μελών.
Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:
SPAP: Oloklirwthike to 1o stadio tis syndromis twn katharismwn
SPAP: Oloklirwthike to 1o stadio tis syndromis twn katharismwn
«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμός μας έχει εκπονήσει και υλοποιεί πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων σε όλους τους Δήμους Μέλη.  Πραγματοποιήσαμε καθαρισμούς και αποψιλώσεις σε επίκαιρα αστικά και περιαστικά σημεία στους δήμους – μέλη μας και συγκεκριμένα στούς δήμους Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Ραφήνας– Πικερμίου, Παλλήνης και Πεντέλης. Οι καθαρισμοί συνεχίζονται στους δήμους Μαραθώνα, Διονύσου, Γαλατσίου, Πεύκης-Λυκόβρυσης, Κηφισιάς  και Αμαρουσίου με υπαλλήλους που τους έχουν διατεθεί για τον σκοπό αυτό, με στόχο των καθαρισμό όσο το δυνατόν περισσότερων περιοχών.
Χρησιμοποιούμε όλες μας τις δυνάμεις, παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, τόσο του Σ.Π.Α.Π., όσο και των δομών του Κράτους και επιστρατεύουμε κάθε διαθέσιμο μηχάνημα, και μέσο προκειμένου να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας σε όσο το δυνατόν περισσότερες αστικές και περιαστικές περιοχές μπορούμε αλλά και για να προετοιμαστούμε σωστά για κάθε δυσάρεστο ενδεχόμενο.
Συνεχίζουμε να φροντίζουμε το περιβάλλον όλο το έτος, με διάφορους τρόπους, όπως η κάθε εποχή του χρόνου επιβάλλει.  Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, η οποία είναι πολύ σημαντική για την προστασία του Πεντελικού αλλά και των Δήμων – Μελών μας.
Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες να πραγματοποιούμε ανάλογες δράσεις και στους άλλους δήμους – μέλη μας προκειμένου να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση μπορούμε και να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του πρασίνου των Δήμων Μελών και του Πεντελικού μας.