Σοβαρό τροχαίο: Σύγκρουση δύο οχημάτων στα Βριλήσσια

0
296

Σοβαρό τροχαίο: Σύγκρουση δύο οχημάτων στα Βριλήσσια

Σοβαρό τροχαίο: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Ιουλίου 2020 στη διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου και Μακεδονίας, στα Βριλήσσια.
Συγκεκριμένα, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα την πρόκληση σημαντικών υλικών ζημιών, αλλά και διαρροή λαδιών στον δρόμο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων που προχώρησε άμεσα στην πλύση του οδοστρώματος.
Πηγή στοιχείων: Πολιτική Προστασία Δήμου Βριλησσίων
Sovaro troxaio: Sygkrousi dyo oximatwn sta Vrilissia
Sovaro troxaio: Sygkrousi dyo oximatwn sta Vrilissia
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com