Σε είδα: Στο μετρό του Χολαργού μπήκαμε παρέα

0
682
Σε είδα: Στο μετρό του Χολαργού μπήκαμε παρέα
Σε είδα: Στο μετρό του Χολαργού μπήκαμε παρέα
διαφήμιση

Σε είδα: Μπήκαμε μαζί στο μετρό στη στάση Χολαργός- Με κοιτούσες και από αμηχανία σε κοιτούσα και εγώ αλλά λιγότερο… Έπαιζες με το κινητό σου. Όταν βγήκα στον Ευαγγελισμό, μου χαμογέλασες. Είσαι πολύ γλυκός. Θέλω να μου ξαναχαμογελάσεις!

Μπορείτε και εσείς να μας στείλετε τις δικές σας ιστορίες, τις δικές σας αγάπες τους δικούς σας ανθρώπους που είδατε και εμείς να τις ανακοινώσουμε όπως άλλωστε κάνουμε πάντα.

Σε είδα: Στο μετρό του Χολαργού μπήκαμε παρέα
Σε είδα: Στο μετρό του Χολαργού μπήκαμε παρέα

Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες στο boreiageitonia@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.