Πρόβλεψη Πυρκαγιάς: Ημερήσιος Χάρτης Κινδύνου

0
156

Πρόβλεψη Πυρκαγιάς: Ημερήσιος Χάρτης Κινδύνου

Πρόβλεψη Πυρκαγιάς:Κάθε μέρα στη σελίδα του Δήμου Χαλανδρίου ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς. Ενημερωνόμαστε καθημερινά και δεν ξεχνάμε ότι με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, από την 1η Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου, (σύμφωνα με το αρθ.1 της ΚΥΑ 12030Φ.109.1/1999) ξεκινάει και ο αγώνας για την αποτροπή πυρκαγιών, δεδομένου ότι ο σημαντικότερος παράγοντας για την προστασία από την πυρκαγιά είναι η πρόληψη.
Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει τους πολίτες για την εκστρατεία πρόληψης που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με τηλεοπτικά σποτ και γραπτές οδηγίες.
Provlepsi Pyrkagias: Imerisios Xartis Kindynou
Provlepsi Pyrkagias: Imerisios Xartis Kindynou
Ας μην ξεχνάμε ότι η πλειονότητα των δασικών πυρκαγιών -που συνδέονται άμεσα με τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν, όπως υψηλές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι-  οφείλονται σε ανθρώπινη αμέλεια, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Δείτε προσεκτικά το οπτικοακουστικό υλικό και τις οδηγίες που ακολουθούν για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς και  την προστασία μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com