Πολιτική προστασία Βριλησσίων: Εξερετικη δουλειά στο πάρκο της πρώην Ναυτικής Βάσης

0
277

Πολιτική προστασία Βριλησσίων: Εξερετικη δουλειά στο πάρκο της πρώην Ναυτικής Βάσης

Πολιτική προστασία Βριλησσίων:Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Πολιτική Προστασία Βριλησσίων για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει στο πάρκο της πρώην Ναυτικής Βάσης.
Δημιούργησαν την νέα τους έδρα αξιοποιώντας μια παλιά αποθήκη ηλεκτρολογικού εξοπλισμού ενώ παράλληλα αναβάθμισαν με πολύ όμορφο τρόπο τον περιβάλλοντα χώρο. Πλέον, η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας γίνεται ακόμα πιο λειτουργική ενώ και το πάρκο της πρώην Ναυτικής Βάσης γίνεται περισσότερο “ζωντανό” και ταυτόχρονα ασφαλές.
Politiki prostasia Vrilissiwn: Ekseretiki douleia sto parko tis prwin Naftikis Vasis
Politiki prostasia Vrilissiwn: Ekseretiki douleia sto parko tis prwin Naftikis Vasis
Η αξιοποίηση των δημοσίων χώρων στην λογική της δημιουργίας των απαραίτητων αστικών υποδομών και της παράλληλης περιβαλλοντικής αναβάθμισης, είναι η κατεύθυνση που οφείλει να ακολουθήσει μια σύγχρονη πόλη.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια οφείλονται στον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας Βριλησσίων Αλέκο Κοντομάρη για την επίμονη και αποτελεσματική του εργασία προκειμένου να δημιουργηθεί ο χώρος αυτός.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com