Περιφέρεια Αττικής: Υλοποιεί με συνέπεια τα προγραμματισμένα έργα

0
404

Περιφέρεια Αττικής: Υλοποιεί με συνέπεια τα προγραμματισμένα έργα

Περιφέρεια Αττικής:Καμία προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Αττικής δεν έληξε και κανένα έργο που εκτελείται σε Δήμο της Αττικής δεν ακυρώθηκε, παρά τα όσα ανυπόστατα υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η κα Δούρου.
Οι 11 προγραμματικές συμβάσεις, στις οποίες αναφέρεται η πρώην Περιφερειάρχης, παρατάθηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τυπικούς λόγους και σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε σε κίνδυνο η υλοποίηση των έργων.
Perifereia Attikis: Ylopoiei me synepeia ta programmatismena erga
Perifereia Attikis: Ylopoiei me synepeia ta programmatismena erga
Η παράταση που αποφασίστηκε στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο γεγονός ότι λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, οι συνεδριάσεις του ΠΕΣΥ δεν διεξάγονται σε εβδομαδιαία βάση.                          
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com